Suomalaiset podcastit

Tälle sivulle on koottu suomalaiset podcastit. Lisäykset voi ilmoittaa lomakkeella.


Kahvilla

KAUSI 2. Media-alan opiskelija Julia pohtii podcastissaan arkisia asioita kahvikupin äärellä. Luvassa on vierailevia tähtiä ja polttavia puheenaiheita! Tervetuloa mukaan kahville! Instagramissa @kahvillapodcast lisämatskua ja yhteydenotot [email protected]

Tilaa podcast: RSS-syöte, iTunes tai Windows Phone. (ohjeet)

Jaksot

Yhteensä 9 jaksoa, joista ensimmäinen julkaistu 15.11.2019.

9. Studiol eka studiol vika

Julkaistu 21.9.2020

Toinen kausi, täällä ollaan! Uusilla, mutta rennoilla fiiliksillä Julia vetää tästä edespäin Kahvilla-podcastia. Mikä tilanne on nyt ja mitä kyseisellä kaudella on luvassa? Syksyn ensimmäisessä jaksossa vierailee myös Pepe Alex, jonka kanssa keskustellaan uuden kauden podcast musiikeista ja käydään läpi koko tekoprosessia. Tervetuloa mukaan uudelle kaudelle! 

8. Kaikki loppuu aikanaan (melkein kaikki)

Julkaistu 26.6.2020

Hei ja aurinkoista kesäpäivää! Julia ja Linnea ovat täällä taas kahvin sekä lempparisuklaan kera! Millaiset ovat kevään ja alkukesän kuulumiset? Miten etäopiskelusta on selvitty vai onko siitä selvitty ollenkaan? Miksi kesällä painetaan kouluhommia? Näitä asioita pohdiskellaan hyvin levottoman ja energisen jälleennäkemisen yhteydessä. Linnea ja Julia myös tekevät "Idiootit ympärilläni"-kirjasta tutun testin : "Mikä väri kuvastaa persoonallisuuttasi?". Testin jälkeen avautuu paremmin millaisia persoonia näistä kahdesta pälpättäjästä löytyy. Jaksoa kuunneltaessa kannattaa yhtyä mukaan ja vaikka samaan aikaan itsekin tehdä kyseinen testi niin pääsee paremmin kärryille mistä on kyse. Tämä on ensimmäisen Kahvilla kauden viimeinen jakso, joten syksyllä palataan toisen kauden merkeissä. Ihanaa ja lämmintä kesää kaikille!  Testi: https://anna.fi/hyvinvointi/itsetuntemus/testaa-mika-vari-kuvastaa-persoonallisuuttasi

7. Suuria muutoksia, yöllisiä shoppailuja ja popcornkahvia

Julkaistu 13.3.2020

Hiiiiiihtoloman jälkeen täällä taas! "Hyvin" levänneenä ja virkeinä uudessa jaksossa. Tämän kerran 13. perjantain jaksossa vastaillaan kuuntelijoiden laittamiin kysymyksiin, muun muassa liittyen paljon puhuttavaan ja ärsyttävään kaikkien huulilla olevaan koronavirukseen. Jakson lopussa Julia ja Linnea myös paljastavat millaisia muutoksia podcastin suhteen on tulossa. Hyvää ja varovaista perjantaita! ;)

6. Gn snäppejä ja varpaiden nuolemista

Julkaistu 21.2.2020

Tässä jaksossa Julia ja Linnea jakavat asioita, joita eivät ymmärrä tai mitkä ihmetyttävät heitä nyky-yhteiskunnassa. Mitä tapahtui vuonna 2008 K-citymarketin parkkipaikalla? Mitä “Sammakon laajanäkökenttä” oikein tarkoittaa? Mitä pidettiin 1400-luvulla pirun atraimena? Tämä jakso kannattaa kuunnella huumorilla kahvikupin kanssa.

5. Selviytymistä autiosaarella feat. Selviytyjät Janne

Julkaistu 7.2.2020

Kahvilla-podcastin viidennessä jaksossa haastattelussa oululainen Janne Karjala Selviytyjät Suomi- sarjasta. Jaksossa käydään läpi Janne Karjalan omaa vaatebrändiä ja hänen Selviytyjät Suomi- matkaansa Filippiineille. Miten Janne valmistautui Selviytyjiin ja miten sinne matkustettiin? Mikä ihme on karkoitussaari? Mitä kaikkea sai syödä ja ottaa mukaan saarelle? Oliko kilpailija heimolainen Kai oikeasti “nalle puh”? Mitä tapahtui Selviytyjien jälkeen? Tämä ja paljon muuta tässä jaksossa spoilereista puhumattakaan.

4. Vuoden alku ja sekoilua pikaruokaravintolan kassalla

Julkaistu 27.1.2020

Uusi vuosi ja uusi jakso. Kahvilla-podcast on palannut joulun ja uuden vuoden jälkeen. Julia ja Linnea aloittavat 2020 vuoden ensimmäisen jakson rennoin ottein jutellessaan edellisestä ja tulevasta vuodesta. Mitä kaikkea on tapahtunut? Miksi lomalla ei tullutkaan jaksoja? Onko Julialla ja Linnealla lupauksia tai tavoitteita tälle vuodelle? Mitkä olivat viime vuoden ihanempia hetkiä ja mitä kesätöissä tapahtui pikaruokaravintolan kassalla? Kaikkeen tähän vastaus jaksosta, tervetuloa!

3. Kuuntele tämä kuulokkeilla *ASMR*

Julkaistu 16.12.2019

Tässä jaksossa Linnea ja Julia tekevät erilaisia asmr-ääniä ja puhuvat siitä. Jakso sisältää kuiskailua, pehmeää puhetta, naputtelua, harjaus- ja sivelyääniä. Ota kuulokkeet, hyvä asento ja rentoudu. 

"Asmr tarkoittaa autonomisia ja rauhoittavia aistielämyksiä. Ihmiset saavat näitä tuntemuksia kuulon, näön ja tuntoaistin kautta rauhallisissa tilanteissa. Kaikki ihmiset eivät tunne ASMR-tuntemuksia. Asmr voi ilmetä erikoisena kihelmöivänä tunteena, jonka voi tuntea eri puolilla kehoa" Terveisin Wikipedia.

2. Yksin vai yhdessä?

Julkaistu 2.12.2019

Kahvilla-podcastin toisessa jaksossa Linnea ja Julia vertailevat kämppiksen kanssa asumista ja yksin asumista keskenään. Mitä hyviä ja huonoja puolia molemmissa on ja mitä kannattaa ottaa huomioon jo ennen muuttoa, muuton yhteydessä, sekä asumisen aikana? Yksin asuva Julia ja kämppiselämää viettävä Linnea kertovat omia kokemuksiaan asumismuodoistaan. Tervetuloa kuuntelemaan! <3 

1. Meidän eka jakso

Julkaistu 15.11.2019

Tästä se lähtee! Kahden opiskelijanuoren Linnean ja Julian Kahvilla-podcast. Ensimmäisessä jaksossa Linnea ja Julia kertovat itsestään ja puhuvat podcastin sisällöstä sekä hieman omasta arjestaan. Tervetuloa mukaan!

Takaisin podcastien listaan