Suomalaiset podcastit

Tälle sivulle on koottu suomalaiset podcastit. Lisäykset voi ilmoittaa lomakkeella.


Kahvilla

Kaksi opiskelijanuorta Julia ja Linnea pohtivat podcastissaan elämän arkisia asioita kahvikupin äärellä. Luvassa on naurua ja hauskoja kommelluksia!

Tilaa podcast: RSS-syöte, iTunes tai Windows Phone. (ohjeet)

Jaksot

Yhteensä 3 jaksoa, joista ensimmäinen julkaistu 15.11.2019.

3. Kuuntele tämä kuulokkeilla *ASMR*

Julkaistu 16.12.2019

Tässä jaksossa Linnea ja Julia tekevät erilaisia asmr-ääniä ja puhuvat siitä. Jakso sisältää kuiskailua, pehmeää puhetta, naputtelua, harjaus- ja sivelyääniä. Ota kuulokkeet, hyvä asento ja rentoudu. 

"Asmr tarkoittaa autonomisia ja rauhoittavia aistielämyksiä. Ihmiset saavat näitä tuntemuksia kuulon, näön ja tuntoaistin kautta rauhallisissa tilanteissa. Kaikki ihmiset eivät tunne ASMR-tuntemuksia. Asmr voi ilmetä erikoisena kihelmöivänä tunteena, jonka voi tuntea eri puolilla kehoa" Terveisin Wikipedia.

2. Yksin vai yhdessä?

Julkaistu 2.12.2019

Kahvilla-podcastin toisessa jaksossa Linnea ja Julia vertailevat kämppiksen kanssa asumista ja yksin asumista keskenään. Mitä hyviä ja huonoja puolia molemmissa on ja mitä kannattaa ottaa huomioon jo ennen muuttoa, muuton yhteydessä, sekä asumisen aikana? Yksin asuva Julia ja kämppiselämää viettävä Linnea kertovat omia kokemuksiaan asumismuodoistaan. Tervetuloa kuuntelemaan! <3 

1. Meidän eka jakso

Julkaistu 15.11.2019

Tästä se lähtee! Kahden opiskelijanuoren Linnean ja Julian Kahvilla-podcast. Ensimmäisessä jaksossa Linnea ja Julia kertovat itsestään ja puhuvat podcastin sisällöstä sekä hieman omasta arjestaan. Tervetuloa mukaan!

Takaisin podcastien listaan