Suomalaisia podcasteja

Tälle sivulle on koottu suomalaiset podcastit. Lisäykset voi ilmoittaa lomakkeella.


keski-iässä podcast

Keski-iässä podcast sukeltaa lempeästi pintaa syvemmälle. Tämä podcast-sarja tarjoaa tietoa, vertaistukea ja ahaa-elämyksiä sinulle, joka elät elämäsi käännekohtaa tai ihan tavallista arkea. Millaista on ystävyys aikuisiässä, kuka loppujen lopuksi on rohkea ja voiko kuumiin aaltoihin kuolla? Ohjelmaa juontavat toimittajat Terhi Harper ja Minna Laukkonen. [email protected]

Seuraa podcastia: RSS-syötteenä, Apple-podcasteissa. (ohjeet)

Jaksot

Yhteensä 4 jaksoa, joista ensimmäinen julkaistu 16.11.2020.

3. Jakso - Suuri muutosjakso. Vieraana Johanna Elomaa

Julkaistu 19.2.2021

Mistä tietää, että on tullut elämässään risteyskohtaan? Mikä muutoksessa pelottaa? Entä miten vanhasta ja tutusta irti päästäminen voikin johtaa naisen parhaisiin vuosiin? Mukana pariterapeutti Kaija Maria Junkkari ja kirjailija Johanna Elomaa.

2. Jakso – Ystävyyden riemut aikuisiässä. Vieraana Eppu Nuotio

Julkaistu 30.12.2020

Kirjailija Eppu Nuotio jakaa ajatuksia ystävyydestä. Jaksossa kuullaan myös Epun ystävää ja työtoveria, kirjailija Tuutikki Tolosta. Miten heidän yhteiseen tarinaansa liittyvät Köyhien meksikolaistyttöjen keitto ja keittiön puutason öljyäminen?

1. Jakso – Muuttuuko käsitys rohkeudesta keski-iässä? Vieraana Mari Rantasila

Julkaistu 16.11.2020

Tunnekouluttaja Camilla Tuominen kertoo rohkeuden olemuksesta ja juttelemme taiteilija Mari Rantasilan kanssa, mistä hän sai rohkeuden nousta uudelleen kriisien jälkeen surun ruuhkavuosissa.

keski-iässä podcast, makupaloja 1. jaksosta

Julkaistu 16.11.2020

Tämä on pieni makupala keski-iässä podcastin ensimmäisestä jaksosta jonka teemana on rohkeus.

Tunnekouluttaja Camilla Tuominen kertoo rohkeuden olemuksesta. Lisäksi juttelemme studiovieraamme taiteilija Mari Rantasilan kanssa, mistä hän sai rohkeuden nousta uudelleen kriisien jälkeen surun ruuhkavuosissa.

Takaisin podcastien listaan