Yleinen

Äänestä Suomen paras podcast 2020

17.2.2021 · Olli Sulopuisto

Mikä oli Suomen paras podcast vuonna 2020?

Kerro näkemyksesi äänestyslomakkeella.

Kahtena edellisenä vuonna kärkipaikan on napannut Esko Seppäsen Urheilucast. Jatkuuko hurja putki vai kruunataanko uusi voittaja? Äänestyslomake on auki perjantaihin 19.3. saakka. Tulokset julkaistaan maaliskuun loppuun mennessä jakso.fi-sivustolla.

Voittaja saa 3 x 2 h studioaikaa Helsingin Kaapelitehtaalla ja pääsee osallistumaan ilmaiseksi seuraavaan Podcast-akatemiaan. Hienoista palkinnoista on kiittäminen yhteistyökumppaniamme Bauer Mediaa, chapeau!

PS: Mikäli ehdokkaasi puuttuu äänestyslomakkeelta, lisäisitkö sen myös Jakson podcast-listalle?

Usein kysyttyjä kysymyksiä

K: Mitkä podcastit kelpaavat ehdokkaiksi?

V: Kriteerit ovat varsin väljät, mutta toivottavasti selkeät:

  • podcastia pitää olla julkaistu ainakin yksi jakso vuonna 2020
  • kieli saa olla mikä hyvänsä, kunhan Suomi-kytköksen voi perustella jotenkin
  • ja kunhan sarja on kuunneltavissa podcastina (eli kaikissa podcast-sovelluksissa). Tämä rajaa vain Spotifyssä, Areenassa, Suplassa, Bookbeatissa, Storeytelissä tai Radioplayssä kuultavat jutut ulkopuolelle.

Ylläpito varaa oikeuden hylätä ehdokkaita myös sisällön perusteella, jos ohjelma sisältää esim. pelkkää musiikkia tai rasistista öyhöttämistä. Tarkistamme myös ajoittain äänestyslomakkeen sisällön ja poistamme mm. passiiviset sarjat.

K: Kuka järjestää kilpailun?

Kilpailun järjestää Jaksomedia, Suomen söpöin luova audiotoimisto ja podcast-tuotantoyhtiö.

K: Mitä tietoja äänestäjistä kerätään?

V: Äänestysajankohta, äänestetty podcast, äänestäjän nimi ja sähköpostiosoite sekä tieto siitä, tahtooko äänestäjä sähköpostia kilpailun tuloksista. Sähköpostia ei käytetä muihin tarkoituksiin eikä äänestäjille lähetetä viestejä, elleivät he sitä erikseen toivo (opt-in).