Artpod

Onko nykytaide vaikeasti lähestyttävää?

15.2.2019 · Daniéla Vainio

Artpodin ensimmäisessä jaksossa keskustellaan siitä, onko nykytaide vaikeasti lähestyttävää, ja miten nykytaidetta tulisi lähestyä tai tulkita.
Vastataan myös nimeltä mainitsemattoman ystävän Suvin viestiin: Voiko viisivuotias tehdä nykytaidetta? Miksi valkoinen neliö voi maksaa miljoonia euroja? Ketä nykytaide oikein palvelee?
Artpod on uusi podcast, joka keskittyy nykytaiteen teemoihin, ilmiöihin ja tekijöihin. Puikoissa Daniéla Vainio & Anni Tuominen.
Instagram: @artpodi

2 kommenttia

  1. Hei, ”tarkoituksena on puhua taiteesta ilman sille ominaista…” antoi minulle hyvän fiiliksen podcastistä, mutta jo 6 minuutin kohdalla alkoi tuntua, että te puhutte juuri sitä samaa jargoaniaa, joka tekee taiteesta vaikeasti lähestyttävää. Pidän podcastistänne, mutta en suosittelisi sitä kenellekään ilman taiteen koulutusta tai syvää harrastuneisuutta. Toivon, että tulevat jaksot ovat oikeasti helppoja kuunnella myös kuplan ulkopuolella.

    • Moikka Iida! Harmi, että tuotimme sulle pettymyksen taidejargonin suhteen! Toivottavasti uudemmat jaksot ovat kuitenkin olleet helpompaa kuunneltavaa.

Kerro mielipiteesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *