NBA-tuokio

Rätei ja lumpui

6.12.2018 · NBA-tuokio


NBA-tuokion 26. jaksossa sovitetaan edellisjakson syntejä (0:37), toivotetaan Lauri Markkanen takaisin pelikentille (4:06) ja pohdiskellaan Fred Hoibergin potkuja (10:09). Jakson pääaiheena hämmästellään peliasujen ja koripallokenkien historiaa (36:44) sekä nykytilaa (1:39:03). Lopuksi vastataan kuulijakysymyksiin Michael Jordanin ensimmäisestä eläköitymisestä (2:23:02), seuraavasta suomalaisesta NBA-pelaajasta (2:26:17), Kareem Abdul-Jabbarin historiallisesta statuksesta (2:30:39), suosituksesta kannatettavaksi joukkueeksi ja pelaajaksi (2:34:47) sekä lintujen ja dinosaurusten laulusta (2:39:50).

1 kommentti

  1. Kiitos podcastistanne. Laajennatte selvästi tietoisuuttani NBA-koripallon merkityksestä maailmankaikkeudessa. Conversen historian tiesinkin, mutta Spadingin en. Tosin nykyisenä Molten-miehenä sillä ei henkilökohtaisen käytännön kannalta ole merkitystäkään.
    Viikonloppuna tanssikoulun 3-5 vuotiaden räppäreiden tanssiessa koripallopaidoissaan NBA aiheista musiikkia mieleeni donkkasi: kun vähemmän viihteelliset aiheet on käsitelty voisi viihde ja musiikki olla NBA-tuokiossa sille kuuluvassa osassaan. Esim. viihteen historia ja kehitys otteluissa, Globetrotterrsin tarina, jonkun joukkueen viihdetarjonnan kehitys ja nykyisyys, musiikki ja sen merkitys otteluissa, NBA-musiikki otteluiden ulkopuolella, Markkasen lempimusiiki ja liittyykö musiikki keskittymiseen jne. Musiikki TOP 100 (10) voisi olla teiltä tai äänestyksenä. Ps. 3×3 SM kisoissa musiikki soi pelienkin aikana. Se tuntui miellyttävän ainakin ei-hardcorefaneja.

Kerro mielipiteesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *