Suomalaisia podcasteja

Tälle sivulle on koottu suomalaiset podcastit. Lisäykset voi ilmoittaa lomakkeella.


Markkinointi Mimmit

Kahden markkinointialan moniosaajan podcast, jossa keskustellaan markkinointiin liittyvistä aiheista introvertin ja ekstovertin sekä luovuuden ja teknisen osaamisen näkökulmista. Ei markkinointijargonia, vaan ymmärrettävää puhetta markkinoinnista rennolla otteella ja pilke silmäkulmassa. Nämä savolaiset markkinointimimmit taivuttaa kieroimmatkin käsitteet ymmärrettäviksi.

Seuraa podcastia: RSS-syötteenä, Apple-podcasteissa. (ohjeet)

Jaksot

Yhteensä 10 jaksoa, joista ensimmäinen julkaistu 24.4.2020.

Facebook-mainonta

Julkaistu 16.4.2021

Toisen kauden neljännessä jaksossa puhutaan mainostamisesta Facebookissa. Miten eri tavoin Facebookissa voi mainostaa? Mikä on Business Manager? Minkälainen mainos on hyvä?

Henkilöbrändäys & LinkedIn

Julkaistu 19.3.2021

Tällä kertaa ollaan Johannan erikoisosaamisen äärellä! Mikä on henkilöbrändi ja miten hyödyntää sitä yrityksen markkinoinnissa? Johanna ja Viivi jakavat myös omia LinkedIn kokemuksiaan ja vinkkejään.

Hakukoneoptimointi

Julkaistu 5.2.2021

Kuulijatoive! Tässä jaksossa Johanna hyppää asiakkaan rooliin ja kyselee Viiviltä hakukoneoptimoinnista. Mitä on hakukoneoptimointi? Mitä se maksaa? Voiko sitä tehdä itse?

Jaksossa mainittuja hakukoneoptimoinnin työkaluja:

Google Ads (Avainsanojen suunnittelija)

Ubersuggest

SEOQuake Chrome selaimeen

Lighthouse Chrome selaimeen

Lisää työkaluja Markkinointi Muikean blogissa

Lataa ilmainen hakukoneoptimoinnin to-do lista täällä

Ennakkomarkkinointi

Julkaistu 22.1.2021

Mimmit palaa tauolta! Tässä jaksossa puhutaan erityisesti ennakkomarkkinoinnista, mutta jaetaan myös vinkkejä miten päästä alkuun markkinoinnissa! Miten aloittaa suunnittelu ja itse tekeminen? Kerromme myös vähän kuulumisia, mitä Markkinointi Muikealle ja Näkyville Oy:lle kuuluu? Johannalla Näkyville Oy:stä onkin jännittäviä uutisia!

Markkinoinnin ulkoistaminen

Julkaistu 10.7.2020

Miten eri tavoin markkinointia voi ulkoistaa? Mitä ulkoistamisessa kannattaa ottaa huomioon? Mitä on konsultointi?

Markkinointisuunnitelma

Julkaistu 25.6.2020

Viidennessä jaksossa puhutaan markkinointisuunnitelman teosta. Miksi jokaisen yrittäjän tulisi tehdä markkinointisuunnitelma? Mitä markkinointisuunnitelman olisi hyvä sisältää? 

Aiheideoita voi lähettää sähköpostilla osoitteeseen: [email protected]

Viestintä

Julkaistu 5.6.2020

Neljännessä jaksossa puhutaan markkinointiviestinnästä. Vastaamme jaksossa ensimmäiseen kuulijakysymykseen someviestinnästä; miten pitää viestintä yhtenäisenä, kun somepäivityksiä tekee useampi henkilö? Kysymyksiä ja aihe-ehdotuksia voi lähettää sähköpostilla: [email protected]

Somejakso

Julkaistu 22.5.2020

Kolmannessa jaksossa puhutaan sosiaalisesta mediasta! Miten eri kanavat eroaa toisistaan? Miten somessa saa näkyvyyttä? Mitkä ovat Mimmien suosikki somekanavat ja mistä kanavista me saadaan myyntiä? 

Markkinoinnin myytit

Julkaistu 7.5.2020

Toisessa jaksossa pureudutaan myytteihin, onko markkinointi ajan ja rahan haaskausta? Onko myynti ja markkinointi kaksi eri asiaa? Selitämme myös viime jaksossa kuulijoita askarruttaneen liidi -termin.

Keitä ovat Markkinointi Mimmit?

Julkaistu 24.4.2020

Keitä me ollaan? Podcastia hostaa Markkinointi Mimmit Johanna ja Viivi. Ensimmäisessä kerromme mistä ajatus podcastiin lähti, ja millainen podcast tämä onkaan. Otamme vastaan aihe-ehdotuksia sähköpostilla: [email protected]. Seuraavassa jaksossa pureudutaan markkinoinnin myytteihihn.

Takaisin podcastien listaan