Suomalaiset podcastit

Tälle sivulle on koottu suomalaiset podcastit. Lisäykset voi ilmoittaa lomakkeella.


Markkinointi Mimmit

Kahden markkinointialan moniosaajan podcast, jossa keskustellaan markkinointiin liittyvistä aiheista introvertin ja ekstovertin sekä luovuuden ja teknisen osaamisen näkökulmista. Ei markkinointijargonia, vaan ymmärrettävää puhetta markkinoinnista rennolla otteella ja pilke silmäkulmassa. Nämä savolaiset markkinointimimmit taivuttaa kieroimmatkin käsitteet ymmärrettäviksi.

Tilaa podcast: RSS-syöte, iTunes tai Windows Phone. (ohjeet)

Jaksot

Yhteensä 6 jaksoa, joista ensimmäinen julkaistu 24.4.2020.

Markkinoinnin ulkoistaminen

Julkaistu 10.7.2020

Miten eri tavoin markkinointia voi ulkoistaa? Mitä ulkoistamisessa kannattaa ottaa huomioon? Mitä on konsultointi?

Markkinointisuunnitelma

Julkaistu 25.6.2020

Viidennessä jaksossa puhutaan markkinointisuunnitelman teosta. Miksi jokaisen yrittäjän tulisi tehdä markkinointisuunnitelma? Mitä markkinointisuunnitelman olisi hyvä sisältää? 

Aiheideoita voi lähettää sähköpostilla osoitteeseen: [email protected]

Viestintä

Julkaistu 5.6.2020

Neljännessä jaksossa puhutaan markkinointiviestinnästä. Vastaamme jaksossa ensimmäiseen kuulijakysymykseen someviestinnästä; miten pitää viestintä yhtenäisenä, kun somepäivityksiä tekee useampi henkilö? Kysymyksiä ja aihe-ehdotuksia voi lähettää sähköpostilla: [email protected]

Somejakso

Julkaistu 22.5.2020

Kolmannessa jaksossa puhutaan sosiaalisesta mediasta! Miten eri kanavat eroaa toisistaan? Miten somessa saa näkyvyyttä? Mitkä ovat Mimmien suosikki somekanavat ja mistä kanavista me saadaan myyntiä? 

Markkinoinnin myytit

Julkaistu 7.5.2020

Toisessa jaksossa pureudutaan myytteihin, onko markkinointi ajan ja rahan haaskausta? Onko myynti ja markkinointi kaksi eri asiaa? Selitämme myös viime jaksossa kuulijoita askarruttaneen liidi -termin.

Keitä ovat Markkinointi Mimmit?

Julkaistu 24.4.2020

Keitä me ollaan? Podcastia hostaa Markkinointi Mimmit Johanna ja Viivi. Ensimmäisessä kerromme mistä ajatus podcastiin lähti, ja millainen podcast tämä onkaan. Otamme vastaan aihe-ehdotuksia sähköpostilla: [email protected] Seuraavassa jaksossa pureudutaan markkinoinnin myytteihihn.

Takaisin podcastien listaan