ps. tykitellään

We're Only in It for the Money

26.4.2018 · Oskari Onninen


Niko ja Oskari pyysivät Ruokaa pöytään -musiikkipalkinnon perustaneen Markus Hildenin vieraaksi keskustelemaan Emmoista, Mercury Prizestä ja tänään jaettavasta Teosto-palkinnosta‚ jolla on Nikon väitteen mukaan brändiongelma. Oskari sen sijaan pohtii Idols-voittajien kohtaloita, heittäytyy inhimilliseksi ja vaatii inhimillisiä ratkaisuja myös muilta.

Namedroppauspilvi:

Saara Aalto, ABREU, Anniina, Antony and the Johnsons, Arcade Fire, audiobooks, James Blake, Bon Iver, Camila Cabello, Cledos, Car Seat Headrest, Deata, deezydavid, Evelina, PJ Harvey, Mikko Joensuu, Ilkka Jääskeläinen, JVG, The Knife, DJ Kridlokk, Lissut, Mitra Kaislaranta, Litku Klemetti, M, Madonna, Michael Monroe, Hanna Pakarinen, Paleface, Paperi T, Pete Parkkonen, PMMP, Primal Scream, Anna Puu, Pyhimys Kate Tempest, Risto, Ruusut, Sampha, Antti Tuisku, Vesta, Vilma Alina, Yo La Tengo, Young Fathers, Young Thug.

Suositukset:

Markus: Cardi B: Invasion of Privacy
Oskari: audiobooks: Gothenburg
Niko: Yo La Tengo: There’s a Riot Goin’ On

1 kommentti

  1. Ei noilla musakilpailuilla ole mitään tekemistä musiikin kanssa, nehän on vain ohjelmia joiden tarkoitus saada viikonloppuna koko perhe rattoisasti yhdessä tv:n ääreen.
    Ja väsynyt vanha setä laittaa nyt Prodigyn soimaan, ja nauraa samalla paskaisesti sille että ei se väsynyt eedeeämmä maailmaa muuttanut. Weekedn festivalin piti sitten hankkia Prodigy esiintymään, mitä luulin että se oli nuorekas ja tredikäs festari? Vai onko vain pakko kutsua väsyneet sedät festareille, jotta festareista saa kannattavan hahaahahaaaaa. Nuoret ei teistä ole mihinkään, sedät dominoi.

Kerro mielipiteesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *